Bereken jouw energielasten in een paar simpele stappen.

1. Weet jij wat jouw huidige elektriciteitsverbruik is?
Ja
Nee
1a. Vul hieronder jouw energieverbruik (kWh) per jaar in.
1a. Inschatting energieverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw energieverbruik.
2. Welk type warmtelevering is van toepassing in jouw huidige woning?
Gasaansluiting
Stadsverwarming
2a. Weet jij wat jouw huidige gasverbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2a. Weet jij wat jouw huidige GJ verbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2b. Vul hieronder jouw gasverbruik (㎥) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw gasverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw gasverbruik.
2b. Vul hieronder jouw stadsverwarming gebruik (GJ) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw warmteverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw warmteverbruik.
3. In welk bouwnummer heb je interesse?
Bovengenoemde getallen zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
De energiekosten voor verwarming en warm water in uw huidige woning bestaan uit vaste en variabele kosten. Wanneer u geen verbruik heeft ingevuld, wordt het verbruik bepaald op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Alle bedragen zijn inclusief alle van toepassing zijnde energiebelastingen en btw. Voor variabele leveringstarief van elektriciteit en aardgas wordt uitgegaan van gemiddelde tarief voor consumenten op basis van CBS-gegevens (zie: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84672NED). De energiekosten voor elektriciteit, verwarming, koeling en warm water in uw nieuwe woning bestaan uit vaste en variabele kosten. De variabele kosten voor verwarming en warm tapwater worden bepaald door het ingeschatte elektrische energieverbruik van de warmtepomp in uw woning. Dit is bepaald door uitvoering van gedetailleerde energieberekeningen door de installatie-adviseur. Alle bedragen zijn inclusief alle van toepassing zijnde energiebelastingen en btw.